Site icon NewsIT

Θέλτα – Βαλένθια 3-1: Ανατροπή και νέα νίκη για την ομάδα του Τάσου Δουβίκα

23.08.2024 | 22:37
Θέλτα – Βαλένθια 3-1: Ανατροπή και νέα νίκη για την ομάδα του Τάσου Δουβίκα

epa11562021 Celta's players celebrate their third goal during the LaLiga soccer match between Celta and Valencia CF, at the Balaidos Stadium, in Vigo, North Spain, 23 August 2024. EPA/Salvador Sas

Βρέθηκε από νωρίς να «κυνηγάει» τη Βαλένθια στο σκορ, αλλά η Θέλτα του Τάσου Δουβίκα έφερε «τούμπα» το ματς και επικράτησε εντός έδρας με 3-1, κάνοντας το 2/2 στη La Liga.

Tη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές στη LaLiga πανηγύρισε η Θέλτα, επικρατώντας με 3-1 της Βαλένθια, στον αγώνα με τον οποίο «άνοιξε η αυλαία» της 2ης «στροφής» στη La Liga.

Οι «νυχτερίδες» που παραμένουν στο μηδέν, προηγήθηκαν στο 14’ με σκόρερ τον Ντιέγκο Λόπεθ. Όμως, η Θέλτα απάντησε γρήγορα και συγκεκριμένα στο 23’, με τον Όσκαρ Μινγκέθα να είναι ο παίκτης των γηπεδούχων που πέτυχε την ισοφάριση.

Πέντε λεπτά αργότερα (28΄), ο Ιάγο Άσπας διπλασίασε τα τέρματα της Θέλτα, μετά από ασίστ του Μινγκέθα. Ο Άσπας απώλεσε την ευκαιρία να κάνει το 3-1 νωρίτερα, όταν αστόχησε σε πέναλτι στο 45+5΄. Όμως αυτό το πέτυχε, ο Φραν Μπελτράν στο 60’.

Ο Τάσος Δουβίκας αγωνίστηκε βασικός για τους νικητές και έπαιξε μέχρι το 66′, όταν κι έδωσε τη θέση του στον Μπόρχα Ιγκλέσιας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version