Site icon NewsIT

Θετικά νέα για την υγεία του Πελέ: «Επιστρέφει σπίτι για να απολαύσει τα Χριστούγεννα»

09.12.2021 | 18:01
Θετικά νέα για την υγεία του Πελέ: «Επιστρέφει σπίτι για να απολαύσει τα Χριστούγεννα»

epa09047382 A handout photo made available by Advice of Pele showing former Brazilian soccer player Edson Arantes do Nascimento, known as 'Pele', while posing after receiving the vaccine against covid-19, in Sao Paulo, Brazil, 02 March 2021. Pele received 02 March the first dose of the covid-19 vaccine and celebrated the 'unforgettable' day with a photo shared on their social networks. EPA/Advice of Pele / HANDOUT (MANDATORY CREDIT ) HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES

Ο Πελέ έχει αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας τον τελευταίο καιρό και η πρόσφατη είδηση της εκ νέου εισόδου του στο νοσοκομείο σκόρπισε ανησυχία στους ποδοσφαιρόφιλους σε όλο τον κόσμο.

Τα νέα από την κατάστασή του είναι όμως θετικά, αφού όπως έκανε γνωστό η κόρη του μέσα από μία ανάρτηση, οι γιατροί άναψαν το “πράσινο φως” για να επιστρέψει στο σπίτι του και να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του.

Πιο συγκεκριμένα, η Κέλι Νασιμέντο “ανέβασε” μία κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στο instagram: «Οι λογαριασμοί μου “ανθούν” ξανά και εκτιμώ όλη τη στοργή που έχουμε λάβει από όλους σας!! Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από 10 λεπτά στο Albert Einstein, όπου ο μπαμπάς μου ολοκλήρωσε μια διαδικασία που είχε προγραμματιστεί εδώ και μήνες. Σε δύο-τρεις ημέρες επιστρέφει σπίτι για να απολαύσει τα Χριστούγεννα. Αυτό δεν ήταν έκπληξη. Ήταν ήδη προγραμματισμένο και είναι μέρος της θεραπείας. Είμαι ευγνώμων για τα πάντα».

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version