Site icon NewsIT

Θετική πρόβα για την ΑΕΚ! Νίκησε τον Αρη Λεμεσού!

20.07.2016 | 20:43
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Αρης Λεμεσού δεν μπορούσε να βάλει πολλά εμπόδια στην ΑΕΚ, η οποία επικράτησε 2-0 στο τελευταίο της τεστ πριν από το παιχνίδι με τη Σεντ Ετιέν!

Η Ενωση διατήρησε τη συνοχή της στην άμυνα, έδειξε καλό πρόσωπο, ενώ στα τελευταία 15 λεπτά έπαιξε και ο Αλμέιδα. Τα γκολ πέτυχαν οι Πέκχαρτ (12′), Τζανετόπουλος (86′).

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό, όταν ο Μάνταλος βρήκε τον Βάργκας στην περιοχή και αυτός αφού ξέφυγε γύρισε στον Πέκχαρτ, ο οποίος με σουτ έκανε το 1-0. Ο ίδιος στο 19′ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 32′ οι “κιτρινομαύροι” έφτασαν κοντά στο γκολ έπειτα από κεφαλιά του Γιόχανσον και ο Γκολτς έδιωξε σε κόρνερ.

Η ΑΕΚ είχε την κατοχή και στο δεύτερο και δεν απειλήθηκε. Στο 75′ ο Γκολτς έδιωξε με την πλάτη σε προβολή του Αραβίδη και η  έκανε το 2-0 στο 86ο λεπτό, ύστερα από λάθος του γκολκίπερ Στεφάνου…  Με σουτ από μακριά ο Τζανετόπουλος σκόραρε. 

ΑΕΚ (Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο (Μπακάκης 81′), Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι (Λαμπρόπουλος 78′), Ντιντάκ (Ντίας 72′), Γιόχανσον (Τζανεόπουλος 81′), Σιμόες (Γαλανόπουλος 71′), Βάργκας (Μπακασέτας 58′), Μάνταλος (Αλμέιδα 75′), Μπαρμπόζα (Πλατέλλας 71′), Πέκχαρτ (Αραβίδης 63′).

ΆΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (Θεοδωρίδης): Γκολτς (Στεφάνου 76′), Πούλχακ (Τζιτζικαλάκης 56′), Τομάς, Μενέντες, Θεοφίλου, Παχίπης (Παναγή 67′), Κυριάκου (Χριστοδούλου 77′), Μαρτσάκης, Πεντρέσκου (Φράγκου 55′), Αντωνίου, Κύπρου (Σκουρτάι 62′).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version