Δευτέρα, 8 Ιουλ.
27oC Αθήνα

“Θρίλερ” στα play off του Euro! “Σφράγισαν” τα τελευταία “εισιτήρια” Σλοβακία και Σκωτία (videos)

“Θρίλερ” στα play off του Euro! “Σφράγισαν” τα τελευταία “εισιτήρια” Σλοβακία και Σκωτία (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Στην παράταση και τα πέναλτι κρίθηκαν αντίστοιχα τα δύο τελευταία “εισιτήρια” για την τελική φάση του Euro 2020, με την Σλοβακία και την Σκωτία να προκρίνονται από τα play off των προκριματικών στο τουρνουά που αναβλήθηκε για το καλοκαίρι του 2021.

Η Σλοβακία απέκλεισε στην παράταση τη Βόρεια Ιρλανδία με νίκη 2-1. Ο Κούτσκα είχε δώσει από νωρίς το προβάδισμα στους Σλοβάκους, αλλά ένα αυτογκόλ στο 88′ έκανε “θρίλερ” το παιχνίδι για να κριθεί τελικά στην παράταση.

Πανηγυρίζει η Βόρεια Μακεδονία! Προκρίθηκε στα τελικά του Euro (videos)

Εκεί οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Ντουρίς στο 110ο λεπτό του αγώνα και εξασφάλισαν μια θέση στα τελικά του Euro.

 

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε όμως και στο Βελιγράδι, όπου η Σκωτία άνοιξε το σκορ με τον Κρίστι στο 53′, αλλά ο Γιόβιτς στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, ισοφάρισε σε 1-1 για τη Σερβία κι έστειλε το παιχνίδι αρχικά στην παράταση και στη συνέχεια στα πέναλτι.

Στο Euro η Ουγγαρία με “μυθική” ανατροπή! (video)

Η πρόκριση κρίθηκε έτσι στη ρώσικη “ρουλέτα”, με τις δύο ομάδες να είναι εύστοχες στις πρώτες 9 εκτελέσεις, αλλά τον Μίτροβιτς να μετατρέπεται σε μοιραίο παίκτη για την πατρίδα του και να αστοχεί στο τελευταίο πέναλτι της Σερβίας (απέκρουσε ο Μάρσαλ), χαρίζοντας την πρόκριση στην Σκωτία.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις