Αθλητικά

Θρήνος για τον Ρισβάνη – Πέθανε ο παππούς του

Τον αγαπημένο του παππού έχασε ο Σπύρος Ρισβάνης και ο Ατρόμητος του έδωσε άδεια να μεταβεί στη Μεσσηνία, όπου και έγινε η κηδεία του.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε μάλιστα και επίσημη ανακοίνωση για να συλληπηθεί τον διεθνή αμυντικό, για τον θάνατο του παππού του.

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου για τον Ρισβάνη

«Η οικογένεια της ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή της, Σπύρο Ρισβάνη που τις προηγούμενες μέρες έχασε τον αγαπημένο παππού του.

Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός έλαβε άδεια τη χθεσινή μέρα για να μεταβεί στη Μεσσηνία όπου έγινε η κηδεία χθες, Πέμπτη. Θερμά συλλυπητήρια Σπύρο».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ