Δευτέρα, 29 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Θρήνος στην κηδεία της Ιωάννας Αγγελοπούλου! “Παρών” και ο Γιάννης Μπουρούσης

ΦΩΤΟ αρχείου Eurokinissi
ΦΩΤΟ αρχείου Eurokinissi

Το τελευταίο “αντίο” στη σύζυγο του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννα, είπαν το Σάββατο (3/9), στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών οι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, καθώς και σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του μπάσκετ κι όχι μόνο. Στην κηδεία βρέθηκαν ακόμα ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Γιάννης Μπουρούσης αλλά και ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού ήταν, φυσικά, “παρών”. Θυμίζουμε πως η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου επέστρεψε στην Αθήνα από το Μέτσοβο, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία.

Η σύντροφος του Γιώργου Αγγελόπουλου, η οποία έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 42 ετών, νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ειδική κλινική στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά δυστυχώς η κατάστασή της δεν βελτιώθηκε ποτέ.

Το “παρών” έδωσαν ακόμα ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, ο πρώην παίκτης των Πειραιωτών, Νίκολα Βούισιτς, ο αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιάννης Ψαρράκης, ο γενικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής, Γιώργος Κονδύλης, ο πρώην πρόεδρος, Γιώργος Χαλβατζάκης, καθώς και οι Γιάννης Μπουρούσης και Μάνος Παπαδόπουλος, από πλευράς Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας σέντερ ζήτησε άδεια από τον Αργύρη Πεδουλάκη κι έφυγε νωρίτερα από την προκαθορισμένη αναχώρηση των “πράσινων” από το Καρπενήσι, ώστε να παραστεί στην κηδεία.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε