Αθλητικά

Τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη (pics)

Μία μέρα πριν την συμπλήρωση 40 ετών από την τραγωδία της Θύρας 7, κατατέθηκαν στεφάνια για τη μνήμη των νεκρών, που… δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Μία από τις τραγικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού! Στεφάνια στη μνήμη των 21 θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7 κατατέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (07.02.2021) στο «Γ. Καραϊσκάκης», παραμονή της τραγικής επετείου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι αδερφοό Αγγελόπουλοι, η ΠΑΕ ΑΕΚ (υπήρχε οπαδός της ανάμεσα στα θύματα), ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, αλλά και κλαμπ οπαδών των «ερυθρολεύκων» από τη Νέα Υόρκη έστειλαν στεφάνι, στη μνήμη των 21 θυμάτων.

Η κατάθεση στεφάνων έγινε με ελάχιστη παρουσία κόσμου, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού. Να αναφέρουμε ότι στο «Γ. Καραϊσκάκης» -για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ- τοποθετήθηκε το σχετικό πανό που βλέπουμε κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πόσταρε το ακόλουθο μήνυμα, για τη συγκεκριμένη τραγική επέτειο. “Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ” ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών στα social media.

OLYMPIAKOS THYRA OLYMPIAKOS THYRA OLYMPIAKOS THYRA OLYMPIAKOS THYRA OLYMPIAKOS THYRA 

MARINAKIS

 

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Καλώ ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να καταθέσουν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ ώστε να διανεμηθούν το συντομότερο στις ομάδες»
"Ομάδες, από τις οποίες υπέγραψαν τη συμφωνία, ευχαρίστησαν τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Super League κ. Ευάγγελο Μαρινάκη", αναφέρει η Super League
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης