Τετάρτη, 18 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Το Final Four της Euroleague του 2025 πηγαίνει προς Βελιγράδι – Στο κόλπο και το Άμπου Ντάμπι

Το Final Four της Euroleague του 2025 πηγαίνει προς Βελιγράδι – Στο κόλπο και το Άμπου Ντάμπι
Euroleague

Ισχυρό προβάδισμα, για να φιλοξενήσει το Final Four της Euroleague του 2025 έχει πλέον το Βελιγράδι. Στις επιλογές της διοργανώτριας και το Άμπου Ντάμπι.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, η απόσυρση της Βαρκελώνης από την ανάληψη της διοργάνωσης του Final Four της Euroleague του 2025, φαίνεται πως “στέλνει” το φινάλε της διοργάνωσης στο Βελιγράδι.

Το συγκεκριμένο “σενάριο” μοιάζει να είναι μονόδρομος,. Η Βαρκελώνης δεν μπορούσε να πλησιάσει στα 8-9 εκατομμύρια ευρώ της εγγυητικής, που απαιτούνται και έκανε πίσω. ¨Ετσι, για έδρες του Final Four απομένουν η σερβική πρωτεύουσα και το Άμπου Ντάμπι.

Το τελευταίο υπολογίζεται, αλλά για μία από τις επόμενες σεζόν, οπότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το Final 4 της Euroleague επιστρέφει στη ”Stark Arena” τρία χρόνια μετά!

Θυμίζουμε ότι το 2022, το Βελιγράδι είχε διοργανώσει ξανά το Final Four της Euroleague, με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού. Έχοντας τη μεγάλη στήριξη των οπαδών της, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ηττήθηκε στον ημιτελικό από την Εφές του Εργκίν Αταμάν, με “killer” τρίποντο του Μίτσιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις