Site icon NewsIT

Το MEGA ανανέωσε για τρία χρόνια τα δικαιώματα του Champions League

23.07.2024 | 14:24
Το MEGA ανανέωσε για τρία χρόνια τα δικαιώματα του Champions League

CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÏÌÏÍÏÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)

Το κανάλι του MEGA θα συνεχίσει να δείχνει ελεύθερα αγώνες του Champions League, καθώς συμφώνησε για την ανανέωση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της διοργάνωσης, για τρία χρόνια.

Το Champions League ξεκινάει το 2024 ένα νέο φορμάτ στη διοργάνωση και οι Έλληνες τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθούν και μέσα από την ελεύθερη συχνότητα του MEGA, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η εταιρεία Alter Ego Media.

Η ανακοίνωση για MEGA και Champions League

To MΕGA, το μεγαλύτερο σε τηλεθέαση τηλεοπτικό κανάλι που ανήκει στην Alter Ego Media, ανανέωσε για 3 χρόνια την σύμβαση για τα δικαιώματα του UEFA Champions League, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου.

Η αγωνιστική δράση ξεκινά να προβάλλεται την Τετάρτη 14 Αυγούστου με την ελεύθερη μετάδοση του UEFA Super Cup ανάμεσα στην τροπαιούχο του UEFA Champions League Ρεάλ Μαδρίτης, και την κάτοχο του UEFA Europa League Αταλάντα.

Η έμπειρη αθλητική ομάδα του MEGA αναλαμβάνει να καθοδηγήσει τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς στο ανανεωμένο UEFA Champions League. Περισσότερες ομάδες, δυνατές αναμετρήσεις από την πρώτη φάση της διοργάνωσης και πλούσιο θέαμα αναμένονται στη μικρή οθόνη, από τον Αύγουστο.

Το MEGA θα συνεχίσει να μεταδίδει τον κορυφαίο αγώνα κάθε Τετάρτη, από την φάση των play-offs μέχρι τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League για τουλάχιστον τρεις ακόμη ποδοσφαιρικές σεζόν. Οι έμπειροι δημοσιογράφοι του MEGA θα μεταφέρουν τον παλμό με ειδικές Pre-Game και Post-Game εκπομπές, αλλά και τα highlights όλων των αναμετρήσεων.

Εμπεριστατωμένες αναλύσεις, ζωντανές συνδέσεις με τα ευρωπαϊκά γήπεδα και πλούσιο ρεπορτάζ με όλα τα τελευταία νέα του UEFA Champions League φέρουν τη σφραγίδα του MEGA και την επόμενη τριετία.

Επιπλέον, η Alter Ego Media προσφέρει στους λάτρεις της κορυφαίας διοργάνωσης τη δυνατότητα πρόσβασης στο περιεχόμενο του UCL Magazine με τον σχεδιασμό νέας ειδικής ενότητας στο μεγαλύτερο portal της χώρας in.gr.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version