Παρασκευή, 27 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Το MEGA θα δείξει το Μπράγκα – Παναθηναϊκός και βρίσκεται στην αναμονή για την ΑΕΚ

Το MEGA θα δείξει το Μπράγκα – Παναθηναϊκός και βρίσκεται στην αναμονή για την ΑΕΚ
Intime.gr

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη συχνότητα του MEGA, ενώ το “μεγάλο κανάλι” περιμένει την ρεβάνς της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, για να δει εάν θα μεταδώσει και την Ένωση, στα playoffs του Champions League.

Όλοι… MEGA” έλεγε ένα παλιό σύνθημα, κάτι που ακούγεται ήδη από τα χείλη των οπαδών του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται να ακουστεί και από αυτά των οπαδών της ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε συγκλονιστική πρόκριση επί της Μαρσέιγ και πλέον καλείται να κοντραριστεί με την Μπράγκα στα playoffs του Champions League, για να πάρει το πολυπόθητο και “εισιτήριο” για τους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάωσης.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Πορτογαλία την Τετάρτη 23 Αυγούστου και θα προβληθεί από το MEGA ενώ η ρεβάνς έξι ημέρες αργότερα, την Τρίτη 29 Αυγούστου στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ). Αμφότερα τα ματς θα γίνουν στις 22:00, όπως και όλοι οι αγώνες αυτού του γύρου.

Το MEGA έχει τα δικαιώματα του Champions League και δείχνει κάθε Τετάρτη ένα παιχνίδι, αρχής γενομένης από τα playoffs της διοργάνωσης, καθώς αυτό προβλέπεται στη συμφωνία με την Cosmote TV για τα παιχνίδια του Champions League. Αυτό σημαίνει πως θα μεταδώσει μαζί με συνδρομητικό κανάλι το ματς των “πρασίνων”, που θα γίνει στην Πορτογαλία.

Την ίδια στιγμή, το MEGA περιμένει να δει, τι θα γίνει με την περίπτωση της ΑΕΚ. Η Ένωση νίκησε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Κροατία με 2-1 και θέλει να σφραγίσει την πρόκρισή της στα playoffs μέσα στην OPAP Arena, το προσεχές Σάββατο (19.08)

Εφόσον περάσει και η ΑΕΚ το εμπόδιο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η Ένωση θα αντιμετωπίσει την προσεχή Τρίτη (23/8) την Αντβέρπ στις 22:00, στο Βέλγιο και η ρεβάνς έχει οριστεί από την UEFA για την Τετάρτη (30/8) στις 22:00 στην «OPAP Arena». Το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια θα μεταδοθεί τόσο από την Cosmote TV, όσο και από το MEGA.

Θυμίζουμε ακόμα ότι στη φάση των playoffs του Champions League, ακούγεται στα γήπεδα και ο ύμνος της διοργάνωσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις