Παρασκευή, 5 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Το Sky Sports ζήτησε συγγνώμη από τη Νότιγχαμ Φόρεστ για τα σχόλια του Γκάρι Νέβιλ

Το Sky Sports ζήτησε συγγνώμη από τη Νότιγχαμ Φόρεστ για τα σχόλια του Γκάρι Νέβιλ
ΑΠΕ

Το Sky Sports ζήτησε συγγνώμη από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, για “οποιαδήποτε προβολή” του συνεργάτη του καναλιού και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Γκάρι Νέβιλ προς την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Θυμίσουμε ότι ο Γκάρι Νέβιλ ήταν καυστικός στα σχόλιά του, σχετικά με την ανακοίνωση που είχε εκδώσει η Νότιγχαμ Φόρεστ -με παράπονα για τη διαιτησία- μετά από ήττα της με 2-0 από την Έβερτον, την περασμένη σεζόν. Μάλιστα, η αγγλική ομάδα κινήθηκε νομικά κατά του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει ρόλο σχολιαστή στο Sky Sports.

Η Φόρεστ θεώρησε ότι έπρεπε να είχε κερδίσει τρία πέναλτι κατά την ήττα της στο “Γκούντισον Παρκ”, σε ισάριθμα περιστατικά που αφορούσαν τον αμυντικό της Έβερτον, Άσλεϊ Γιανγκ.

Ο Γκάρι Νέβιλ είχε κατηγορήσει την Νότιγχαμ Φόρεστ, ότι συμπεριφέρεται σαν “συμμορία μαφίας”. Ο σύλλογος έστειλε στον Sky Sports νομική επιστολή και σήμερα (05.07.2024) η εταιρία ζήτησε συγγνώμη για “οποιαδήποτε προσβολή προκλήθηκε” από τα σχόλια του παλαίμαχου αμυντικού.

Σε απάντηση σε μια δήλωση της Νότιγχαμ Φόρεστ που περιέγραφε τα παράπονά της για τη διαιτησία μετά τον αγώνα της με την Έβερτον στις 21 Απριλίου, ο Γκάρι Νέβιλ, σχολιάζοντας στην εκπομπή Super Sunday, επέκρινε έντονα την προσέγγιση της Νότιγχαμ Φόρεστ”, ανέφερε η δήλωση.

Το Sky Sports συζήτησε με τον Γκάρι τη γλώσσα που χρησιμοποιείται και τις δυνατότητές της να προκαλέσει προσβολή. Ο Γκάρι συμφώνησε να μην χρησιμοποιεί τους ίδιους ή παρόμοιους όρους σε μελλοντική κάλυψη. Το Sky Sports ζητά συγγνώμη από τη Νότιγχαμ Φόρεστ για οποιαδήποτε προσβολή προκλήθηκε από αυτή τη γλώσσα”.

Ο Νέβιλ, ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γερμανία κι εργάζεται ως αναλυτής για το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις