Σάββατο, 10 Αυγ.
31oC Αθήνα

Το ΑΠΟΕΛ ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τις μετεγγραφές των Μπα και Καρανάτσιου

Το ΑΠΟΕΛ ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τις μετεγγραφές των Μπα και Καρανάτσιου
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός άναψε το “πράσινο φως” για τις μετεγγραφές των Αλγκασίμ Μπα και Χρήστου Καρανάτσιου στο ΑΠΟΕΛ και ο κυπριακός σύλλογος ευχαρίστησε προσωπικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε επίσημη ανακοίνωσή του, το ΑΠΟΕΛ έκανε λόγο για συνεχή συνεργασία με τον Ολυμπιακό και επισήμανε τη συμβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, στην απόκτηση των Μπα και Καρανάτσιου από την ομάδα της Κύπρου.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ

Ο Πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης και το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, επιθυμούν να ευχαριστήσουν, τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη και το Διοικητικό του Συμβούλιο για τη συνεργασία και τη συμβολή τους, στην ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο ομάδων, για τη μετεγγραφή των Algassime Bah και Χρήστου Καρανάτσιου.

Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μεταξύ των δυο μεγαλύτερων και πιο επιτυχημένων συλλόγων σε Κύπρο και Ελλάδα, θα είναι συνεχής και αμφίδρομα επωφελής.

Προσδοκούμε, σε επέκταση της και ευχόμαστε στον Ολυμπιακό κάθε επιτυχία τόσο στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις όσο και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις