Site icon NewsIT

Το Champions League απομακρύνεται για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (VIDEO)

13.02.2016 | 17:08
ΦΩΤΟ Reuters

ΦΩΤΟ Reuters

Τραγική εμφάνιση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ένα ακόμα φετινό της αγώνα στην Premier League. Η ομάδα του Φαν Χάαλ ηττήθηκε στην έδρα της προτελευταίας της βαθμολογίας Σάντερλαντ (2-1), αποτέλεσμα που την απομακρύνει από την 4άδα που οδηγεί στο Champions League.

 Η Σάντερλαντ επικράτησε 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Στάδιο του Φωτός” και την αφήνει ακόμα πιο μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της νέας περιόδου

Οι “μαύρες γάτες” άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3 με τον Γουαχμπί Χαζρί, αλλά οι “κόκκινοι διάβολοι” έφεραν προσωρινά, το ματς στα ίσα στο 39’ με τον Μαρσιάλ.

Ο Νταβίδ ντε Χέα επενέβη σωτήρια τουλάχιστον τρεις φορές στη συνέχεια, ωστόσο δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά στη φάση του 82′. Ο Λαμίν Κονέ έπιασε μια δυνατή κεφαλιά, ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν κατάφερε να διώξει καλά την μπάλα και ουσιαστικά την έστειλε στα δίχτυα του, γράφοντας το 2-1 για τη Σάντερλαντ που έφτασε στη νίκη.

Αυτό το αποτέλεσμα έφερε τη Γιουνάιτεντ στο -6 από το Champions League και μάλιστα με παιχνίδι περισσότερο από τη Σίτι που βρίσκεται στην τέταρτη θέση.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version