Site icon NewsIT

Το… έσωσε στο τέλος–Πολύ σκληρός για να “πεθάνει” ο ΟΦΗ

14.04.2013 | 21:51
Το… έσωσε στο τέλος–Πολύ σκληρός για να “πεθάνει” ο ΟΦΗ

Πολύτιμο βαθμό στη μάχη της σωτηρίας πήρε ο ΟΦΗ που αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ατρόμητο στο Ηράκλειο. Οι Περιστεριώτες κλείδωσαν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ. Γλύτωσαν τα... χειρότερα οι Κρητικοί, με δύο γκολ τα τελευταία λεπτά.

 Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που κατάφερε δυο φορές να “παγώσει” το “Γεντί Κουλέ” με τον Σαλόζε Ουντότζι να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Παρά το δοκάρι των κρητικών στο 3′, ο φορ της ομάδας του Περιστερίου κατάφερε στο 9′ να σκοράρει, ενώ πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 72’ της αναμέτρησης.

Κάπου εκεί άρχισε η αντεπίθεση των Κρητικών. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη “μπήκε” στο ματς με το γκολ του Παπάζογλου στο 84’ και με τον Σαρ, μορφή για τον ΟΦΗ στο ματς με τον Ατρόμητο αφού έπαιξε με τραυματισμό, στο 89’ να φέρνει το ματς στα ίσα.

Πλέον ο ΟΦΗ έχει 32 βαθμούς και είναι 2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος είναι στους 43 βαθμούς και εξασφάλισε με τη σειρά του τα πλέι-οφ, αφού η Ξάνθη που είναι έκτη έχει 39 βαθμούς και δεν μπορεί να τους προσπεράσει. Οι Κρητικοί την επόμενη αγωνιστική θα πάνε στην έδρα του αδιάφορου πλέον, Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΚ στο Περιστέρι.

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Μονιάκης, Σαρ, Κουρδάκης (87′ Νύκταρης), Μπούρμπος, Βιτώρος (71′ Ζορμπάς), Βερόν, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης (77′ Κανούλας), Περογαμβράκης, Παπάζογλου

Ατρόμητος: Ράντμαν, Σκόνδρας, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Σουμπίνιο (90’+3′ Νάστος), Ουντότζι (87′ Καραγκούνης), Ναπολεόνι (76′ Κούτσι)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version