Site icon NewsIT

Το μήνυμα του Ροντινέι για το Ολυμπιακός – Φλαμένγκο: «Τα παιδιά να απολαύσουν το Μαρακανά»

22.08.2024 | 18:44
Το μήνυμα του Ροντινέι για το Ολυμπιακός – Φλαμένγκο: «Τα παιδιά να απολαύσουν το Μαρακανά»

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΙΠΑΝΕΜΑ ΣΤΟ ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Η ευχή του Ροντινέι στους Νέους του Ολυμπιακού, πριν τον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου με την αντίστοιχη ομάδα της Φλαμένγκο, στο Μαρακανά.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια ιστορική πρόκληση! Οι τροπαιούχοι του Youth League αντιμετωπίζουν την Φλαμένγκο στο Μαρακανά για το Διηπειρωτικό Κ20, με σκοπό να γράψουν ιστορία (22.08.2024, 22:00, MEGA, COSMOTE SPORT 3HD).

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστή της Φλαμένγκο και νυν των Πειραιωτών, Ροντινέι, στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω των social media του συλλόγου, για τη “μεγάλη” αναμέτρηση.

Το μήνυμα του Ροντινέι μέσω της σελίδας του Ολυμπιακού στα social media:

“Γεια σας παιδιά, Ροντινέι εδώ! Είμαι εδώ για να σας μιλήσω για τον αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φλαμένγκο που θα γίνει το Σάββατο για το Διηπειρωτικό Κ20. Η Φλαμένγκο είναι η πρώην ομάδα του και την αγαπώ πάρα πολύ και τώρα υπερασπίζομαι τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Εύχομαι σε αυτόν τον αγώνα να νικήσει ο καλύτερος και τα παιδιά να απολαύσουν το Μαρακανά, που είναι ένα ιστορικό στάδιο, στο οποίο έχω αγωνιστεί πολλές φορές. Εύχομαι λοιπόν στα παιδιά να ευχαριστηθούν αυτό το παιχνίδι και να νικήσει ο καλύτερος. Σας χαιρετώ θερμά”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version