Site icon NewsIT

Το… μωράκι του Κουτσοκούμνη, αφορμή για ποδοσφαιροκουβέντα!

30.10.2016 | 14:05
ΦΩΤΟ intime.gr

ΦΩΤΟ intime.gr

Το... μωράκι του Κωστάκη Κουτσοκούμνη έγινε για μια ακόμη φορά η αφορμή για να ανοίξει μια ποδοσφαιροκουβέντα. Κάτω από τη σημερινή του ανάρτηση στο Facebook για μια «ερωτευμένη Κυριακή», η οποία συνδυάστηκε με το τραγούδι  «έχω τρελαθεί μαζί σου» στήθηκε νέα συζήτηση για το ποδόσφαιρο.

Το… μωράκι του Κωστάκη Κουτσοκούμνη έγινε για μια ακόμη φορά η αφορμή για να ανοίξει μια ποδοσφαιροκουβέντα.

Κάτω από τη σημερινή του ανάρτηση στο Facebook για μια «ερωτευμένη Κυριακή», η οποία συνδυάστηκε με το τραγούδι  «έχω τρελαθεί μαζί σου» στήθηκε νέα συζήτηση για το ποδόσφαιρο.

Ενας φίλαθλος του εξέφρασε τον πόνο του για τον δικό του αγιάτρευτο έρωτα: «Κύριε Κουτσοκούμνη, εσείς θα κάνετε καλύτερες τις Κυριακές μας ελπίζω, φτιάχνοντας τη μεγάλη μας αγάπη, το ποδόσφαιρο. Γιατί είδατε τα χθεσινά».

Η αναφορά προφανώς σχετίζεται με τον αγώνα Ατρόμητος – Ολυμπιακός. Ο επιτραμένος της FIFA που προφανώς συμπονά τους απανταχού… καψούρηδες, έστω και αν η τρέλα τους είναι η «στρογγυλή θεά» δεν τον αγνόησε και δεν απάντησε «ρίξε στο γυαλί φαρμάκι» για να διατηρήσει και το ύφος της ανάρτησης, αλλά ήταν απολύτως σοβαρός: 

«Ξεκινάμε από Δευτέρα. Χρειαζόμαστε όμως πίστωση χρόνου και καλή πίστη από όλους. Σε μια μέρα δεν γίνονται θαύματα».

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version