Site icon NewsIT

Champions League, Τελικός: Το Newsit στο Μιλάνο – Αντίστροφη μέτρηση (ΦΩΤΟ)

28.05.2016 | 20:29
Champions League, Τελικός: Το Newsit στο Μιλάνο – Αντίστροφη μέτρηση (ΦΩΤΟ)

Παρά το γεγονός ότι δεν συμπαθιούνται ιδιαίτερα οι οπαδοί της Ατλέτικο και της Ρέαλ συμμετείχαν παρέα στη μεγάλη γιορτή του τελικού που στήθηκε στην πλατεία Ντουόμο, όπου δεσπόζει ο επιβλητικός καθεδρικός ναός της πόλης. Εκεί ήταν το πρώτο και άτυπο ραντεβού τους πριν συναντηθούν στο "Σαν Σίρο" για τον τελικό του Champions League.

Αποστολή: Μάκης Μπεκιάρης

Η περίφημη μπάλα με τα αστέρια του Champions League στήθηκε στην πλατεία, έκρυβε μέσα της το τρόπαιο και πολλοί φωτογραφήθηκαν μαζί της.

Εκει ήταν η fan zone του τελικού! Από την Παρασκευή το βράδυ άρχισαν οι εκδηλώσεις για τον τελικό. Αρχικά οι οπαδοί ήταν λίγοι, αλλά σήμερα το πάρτι κορυφώθηκε και τα happenings έλαβαν χώρα σε ακτίνα δύο χιλιομέτρων.

Η πλατεία ορόσημο της πόλης και σημείο συγκέντρωσης οπαδών της Μίλαν και της Ιντερ σε πανηγυρισμούς ήταν απολύτως φιλόξενη για τους περίπου 30.000 Ισπανούς που εξαπλώθηκαν σε αυτή, στη στοά της, στα γύρω πλακόστρωτα και τους δρόμους.

Ο τελικός είναι το γεγονός του Μιλάνου και φυσικά αποτυπώνεται και στα πρωτοσέλιδα του Τύπου.

Δεν υπήρξαν παρατράγουδα ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Απλά περιορίστηκαν στην πλάκα και σε πειράγματα. Κάποιοι μάλιστα ήταν και αγκαλιά, ενώ τα… έπιναν ή και τα παραέπιναν καθώς οι μπύρες σερβίρονταν σε τεράστια ποτήρια.

O κόσμος στη στοά, εκεί όπου κάποτε έπινε τον καφέ του ο συνθέτης Τζουζέπε Βέρντι, έφτιαχνε τις δικές του μουσικές, τα δικά του τραγούδια…. Γιόρταζε τον μαδριλένικο τελικό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version