Τρίτη, 15 Οκτ.
23oC Αθήνα

Το ΝΒΑ απαγορεύει τη χρήση κινητών τηλεφώνων στους αθλητές κατά τη διάρκεια των αγώνων

Το ΝΒΑ απαγορεύει τη χρήση κινητών τηλεφώνων στους αθλητές κατά τη διάρκεια των αγώνων
Reuters

Η πολιτική του θα ακολουθήσει το ΝΒΑ αφαιρεί από τα χέρι των αθλητών τη χρήση κινητών τηλεφώνων, από τη στιγμή του τζάμπολ μέχρι και τη λήξη του ματς.

Video και φωτογραφίες για τα social media, αλλά και κάθε είδους επικοινωνία με άτομα εκτός γηπέδου, πλέον παίρνουν ένα μεγάλα “Χ”. Το ΝΒΑ πήρε την απόφαση να αφαιρέσει από τους αθλητές των ομάδων την πρόσβαρη στα κινητά τους τηλέφωνα, κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Βασικότερος λόγος για αυτή την απόφαση, η οποία πάρθηκε μετά από συμφωνία του πρωταθλήματος και της ένωσης παικτών, φαίνεται πως αφορά με τη συγκέντρωση των αθλητών κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών.

Πάντως, υπάρχουν και δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο παράνομος στοιχηματισμός. Θυμίζουμε ότι πριν από τέσσερις μήνες βγήκε η είδηση ότι ο Τζοντέι Πόρτερ (σ.σ. αδερφός του παίκτη των Νάγκετς, Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ) είχε εμπλοκή σε παράνομο στοιχηματισμό.

Ο παίκτης των Ράπτορς αποχώρησε από την αναμέτρηση απέναντι στους Λος Άντζελες Κλίπερς (26.01.2024) επικαλούμενος πρόβλημα στο μάτι του. Η αποχώρηση αυτή, τον κράτησε στην επιλογή του under σε τέσσερις στοιχηματικές επιλογές..

Το… πρόβλημα στο μάτι του Πόρτερ έγινε “θέμα”, όταν οι στοιχηματικές εταιρίες ενημέρωσαν ότι τα πονταρίσματα στα under του παίκτη, ήταν τα μεγαλύτερα που έχουν δεχτεί στο πρωτάθλημα!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις