Σάββατο, 20 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Το παραδέχθηκε ο Χούσκογλου! “Έκανα μεγάλο λάθος στο γκολ του ΠΑΟΚ”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

O Αϊχάν Χούσκογλου παραδέχθηκε το μεγάλο του λάθος στο παιχνίδι της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ για την έκτη αγωνιστική της Superleague. Ο βοηθός υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Περέιρα, ακυρώνοντας το γκολ των “ασπρόμαυρων”, οι οποίοι έχασαν δύο βαθμούς στην Ημαθία.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα “Metrosport”, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, Μάνος Γαβριηλίδης τόνισε: “Μίλησα μαζί του το βράδυ της Κυριακής. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έκανε. Έχει διευθύνει πολλά παιχνίδια και την περσινή σεζόν και την φετινή και πήγε πολύ καλά. Πως το έκανε αυτό, δεν μπορώ να το καταλάβω. Μίλησα μαζί του και μου είπε: Πρόεδρε, έκανα πολύ μεγάλο λάθος, δεν έπρεπε να ακυρώσω το γκολ του Περέιρα”.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης ρωτήθηκε ακόμα γιατί ο Χούσκογλου είχε δηλώσει μετά το παιχνίδι ότι υπέδειξε οφσάιντ γιατί κάποιος άλλος παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε “σκριν” σε αντίπαλό του για να μην πάει η μπάλα στον Περέιρα, με τον Μάνο Γαβριηλίδη να απαντάει:

“Εντάξει, αυτά είναι λόγια για να αποφύγεις την πίεση. Μίλησα μαζί του και μου είπε πως έκανε πολύ μεγάλο λάθος. Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Περέιρα”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε