Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Το πλάνο FIFA-Κοντονή για ν’ αποφευχθεί το Grexit! “Tρώνε” τον Γκιρτζίκη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Μισή ώρα παρέμεινε στο κρίσιμο ΔΣ της ΕΠΟ ο εκπρόσωπος της FIFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο οποίος θα συναντηθεί στις 14:00 με τον Σταύρο Κοντονή.

 

Δεν έκανε δηλώσεις φεύγοντας, αν και αυτό που επρόκειτο να ζητήσει από τον Γιώργο Γκιρτζίκη ήταν η εναρμόνιση του καταστατικού της ομοσπονδίας με τους διεθνείς κανονισμούς στον τομέα του κώδικα δεοντολογίας. Αναμενόταν να ζητήσει να μπορεί η Επιτροπή Δεοντολογίας να εξετάζει υποθέσεις αδικημάτων, τα οποία έγιναν πριν από το καλοκαίρι του 2015.

Αυτό δεν το έχει πράξει η ΕΠΟ και τα στελέχη της που φέρονται να εμπλέκονται σε υποθέσεις όπως η «εγκληματική οργάνωση», το «Koriopolis» ή η «κάρτα υγείας» δεν έχουν υποστεί συνέπειες. Αν αυτό Αν αυτό γίνει πράξη τότε θα εκπέσει ο Γιώργος Γκιρτζίκης κι άλλα στελέχη…

Αν η ΕΠΟ δεν κινηθεί άμεσα και δοκιμάσει να κερδίσει χρόνο, τότε ο Σταύρος Κοντονής θα της χαλάσει πιθανότατα το σχέδιο με μια τροπολογία, την οποία θα καταθέσει στη Βουλή και θα απομακρύνει όσους διώκονται ποινικά, ενώ αναμένεται να εντάξει την ΕΠΟ στο ενιαίο μισθολόγιο, γεγονός που θα μειώσει τους μισθούς των ακριβοπληρωμένων της ΕΠΟ.
Ετσι, θα αποφευχθεί το Grexit.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε