Τετάρτη, 24 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Το ποδοσφαιρικό…θαύμα του Μότσι και το παραλήρημα του σπίκερ (VIDEO)

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Απίστευτη πρόκριση στους ομίλους του Champions League για την Λουντογκόρετς, που χάρις τις αποκρούσεις του αμυντικού της στην διαδικασία των πέναλτι (!) απέκλεισε την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Η Στεάουα επικράτησε 1-0 στην κανονική διάρκεια του αγώνα, στέλνοντας το ματς με τους Βούλγαρους στην παράταση και τελικά στα πέναλτι.

Στο 119’ του παιχνιδιού, ο γκολκίπερ Στογιάνοφ αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους, με τον Ρουμάνο αμυντικό, Κοσμίν Μότι να κάθεται κάτω από τα δοκάρια (η Λουντογκόρετς είχε κάνει τις τρεις αλλαγές της).

Ο 29χρονος στόπερ άνοιξε τον… χορό των εκτελέσεων, ευστοχώντας στο πρώτο πέναλτι για τους γηπεδούχους και στη συνέχεια έκανε το “θαύμα” του.

Φορώντας τη φανέλα του αναπληρωματικού τερματοφύλακα, αρχικά έπιασε το 2ο κατά σειρά πέναλτι της Στεάουα, που εκτέλεσε ο Πιρβουλέσκου κι έπειτα το 7ο, του Ράπα, χαρίζοντας στη Λουντογκόρετς μια ιστορική πρόκριση στους ομίλους του Champions League με 6-5 στα πέναλτι κόντρα στους συμπατριώτες του.

Ο Μότσι πήγε στη Λουντογκόρετς το καλοκαίρι του 2012 από την Διναμό Βουκουρεστίου και στον πρώτο αγώνα είχε δεχθεί τις έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών της Στέαουα.

ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ακούστε την αντίδραση του Βούλγαρου σπίκερ μετά τις αποκρούσεις του Κοσμίν Μότσι, ο οποίος καταλήγει στο τέλος να τραγουδάει ρυθμικά το όνομά του.

Διαβάστε ακόμα…

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους ομίλους Άρσεναλ και Μπιλμπάο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε