Site icon NewsIT

Το ποστάρισμα των Μιλγουόκι Μπακς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά των τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων

06.08.2024 | 17:13
Το ποστάρισμα των Μιλγουόκι Μπακς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά των τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 11η ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ. (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η Εθνική μπάσκετ ηττήθηκε από την Γερμανία στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, με τους Μιλγουόκι Μπακς να αποθεώνουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τις εμφανίσεις του όλο αυτό το διάστημα.

Μετά από μια σκληρή μάχη απέναντι στην Γερμανία, Εθνική μπάσκετ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι σε ακόμη ένα παιχνίδι συγκλονιστικός, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες με το κεφάλι ψηλά. Ο «Greak Freak» ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας 22 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ωστόσο οι εξαιρετικές του επιδόσεις δεν έφταναν για την Ελλάδα.

Παρόλα αυτά οι Μιλγουόκι Μπακς δεν μπορούν παρά να νοιώθουν περήφανοι για τον καλύτερο τους παίκτη, με τα «ελάφια» μέσα από ένα όμορφο γραφικό να κάνουν τον απολογισμό του «Giannis» στην Ολυμπιάδα του Παρισίου.

Έχοντας μέσο όρο 25.8 πόντοι (κορυφαία επίδοση στο τουρνουά), 6.3 ριμπάουντ και 3.5 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε ότι είχε και δεν είχε για την Εθνική μπάσκετ, αποχαιρετώντας με αυτό τον τρόπο τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες στο τουρνουά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version