Site icon NewsIT

Το πρόβλημα με την Microsoft επηρέασε και την ΑΕΚ – Η ενημέρωση για τα εισιτήρια με Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες

19.07.2024 | 11:45
Το πρόβλημα με την Microsoft επηρέασε και την ΑΕΚ – Η ενημέρωση για τα εισιτήρια με Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες

SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Στην ΑΕΚ γίνεται μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα που προέκυψε -μετά τη βλάβη στο λειτουργικό της Microsoft– και να ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Με ανάρτησή της, η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας ότι θα καθυστερήσει η έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες στην OPAP Arena, μετά και την ευρείας κλίμακας τεχνική βλάβη στο λειτουργικό της Microsoft που έχει επηρεάσει την λειτουργία σε τράπεζες, εταιρείες τηλεπικοινωνιών, και συστήματα αεροδρομίων.

Η ανάρτηση των “κιτρινόμαυρων”:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι λόγω ενός τεχνικού προβλήματος στο ψηφιακό σύστημα, που από το πρωί έχει επηρεάσει τη λειτουργία αρκετών εφαρμογών και υπηρεσιών παγκοσμίως, η έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες στην OPAP Arena θα καθυστερήσει.

Για την έναρξη της διαδικασίας θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση μέσα στην ημέρα.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος αγώνας της ΑΕΚ με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League θα γίνει την προσεχή Τετάρτη (24.07.2024 / 21:00) στην OPAP Arena.

Tags: ,

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version