Site icon NewsIT

Το ρεκόρ, τα… γκάζια Ζαρντίμ και ο killer Μήτρογλου

12.11.2012 | 10:28
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

O Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από το ΟΑΚΑ, πήρε τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη του επί της ΑΕΚ από το 1972 και ισοφάρισε το ρεκόρ συγκομιδής βαθμών μετά από 10 αγώνες που έχει ο Παναθηναϊκός από το 1994.

Οι “ερυθρόλευκοι” απέδειξαν ότι είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου, ειδικά με την εμφάνιση τους στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο  η ΑΕΚ παρά το ότι έπαιζε από το 22′ με δέκα παίκτες, ήταν καλύτερη και δικαιολογημένα αισθάνεται αδικημένη που πήγε με το εις βάρος της σκορ στα αποδυτήρια.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τα έψαλλε στους παίκτες του, βλέποντας ότι δεν είχαν διάθεση να παίξουν και έτσι στο δεύτερο ημίχρονο εμφάνισαν ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο.

Το τελικό 0-4 είναι η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ μαζί με το 1-5 της περιόδου 1972/73. Οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν τους 28 βαθμούς μετά από 10 αγώνες και ισοφάρισαν τη συγκομιδή βαθμών του Παναθηναϊκού την περίοδο 1994/95.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Κώστας Μήτρογλου. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του με 7 γκολ σε 13 αγώνες. 4 φορές έχει σκοράρει στη Σούπερ Λίγκα και άλλες 3 στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μήτρογλου έχει αρπάξει την ευκαιρία που του δίνει ο Ζαρντίμ και πλέον διεκδικεί τη φανέλα του βασικού από τον Ράφικ Τζιμπούρ.

Τη… διέσυρε 0-4 – Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, δικαιολογημένα παράπονα η ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ: Τιμωρήστε τον εκπρόσωπο του ελληνικού κατεστημένου

Η απάντηση του Καραπαπά στην ανακοίνωση της ΑΕΚ

Αλαφούζος κατά Σιδηρόπουλου: Πώς του επιτρέπουν να σφυρίζει;

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της 10ης αγωνιστικής

Κατίδης: Αυτή είναι η διαιτησία στην Ελλάδα

Λίνεν: Ακόμη και ο παίκτης του Ολυμπιακού παραδέχτηκε το χέρι

Ζαρντίμ: Πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου

Επεισόδια στο ΟΑΚΑ μετά το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version