Αθλητικά

Το σκέφτεται ο Πατέρας

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι πολύ πιθανό να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας.

Μετά την παραίτηση του Νίκου Θανόπουλου από την προεδρία της Σούπερ Λίγκας η θέση έχει μείνει ορφανή.

 
Ο Νικόλας Πατέρας εξετάζει το ενδεχόμενο θα είναι υποψήφιος αλλά ακόμη δεν έχει λάβει την τελική του απόφαση,.
 
Ο Απόστολος Παπουτσάκης του Εργοτέλη έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει τη θέση αλλά θέτει ως προϋπόθεση να έχει την στήριξη των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 
Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης ανακοίνωσε ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα ενώ άγνωστες παραμόνουν οι προθέσεις των Μποροβήλου, Κομπότη.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα