Κυριακή, 28 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Το σχόλιο του Πέδρο Μαρτίνς μετά το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

Το σχόλιο του Πέδρο Μαρτίνς μετά το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

Ικανοποιημένος από την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όχι όμως κι από την εικόνα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό εμφανίστηκε ο Πέδρο Μάρτινς, μετά το τέλος του αγώνα (3-1) στο Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός κινδύνεψε με αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά ο Μασούρας “λύτρωσε” τους Πειραιώτες, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη επί του Παναιτωλικού με 3-1 στην παράταση.

«Ήταν δύσκολο δεν ήταν εύκολο να νικήσουμε τον Παναιτωλικό. Είναι μια ομάδα που δεν παραδίδεται ποτέ εύκολα, μια ομάδα που πιέζει με πολύ καλή ποιότητα, με πολύ καλή φυσική κατάσταση, αυτό φάνηκε. Μπόρεσαν και ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά, μας δυσκόλεψαν.

Εμείς ξεκινήσαμε με ένα καλό πρώτο ημίχρονο, πολύ καλά τα πρώτα 30 λεπτά με ποιότητα, κατοχή και κυκλοφορία όμως, ο Παναιτωλικός μας πίεσε, ισοφάρισε και γενικότερα φαινόταν ότι το παιχνίδι δεν είναι εύκολο.

Πίστευα ότι η ομάδα από το δεύτερο ημίχρονο, θα ανταποκριθεί, θα αλλάξει, θα δώσει μια καλύτερη εικόνα, δεν καταφέραμε να το κάνουμε αυτό, δεν καταφέραμε να δείξουμε την ποιότητα που πρέπει να δείξουμε σε τέτοια παιχνίδια…», δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις