Site icon NewsIT

Tο τετ α τετ Σίλβα – Ντουρμάζ! “Γι’ αυτό σ’έκοψα”

11.09.2015 | 09:57
Tο τετ α τετ Σίλβα – Ντουρμάζ! “Γι’ αυτό σ’έκοψα”

Τους λόγους για τους οποίους "κόπηκε" από τη λίστα του Ολυμπιακού για το Τσάμπιονς Λιγκ εξήγησε στον Τζίμι Ντουρμάζ ο Μάρκο Σίλβα, πριν την έναρξη της προπόνησης της Πέμπτης.

«Ήταν μια απόφαση που πήρα την τελευταία στιγμή, γιατί την τελευταία στιγμή κάναμε τη μεταγραφή του Ερνάνι. Γι αυτό σε ενημέρωσα την τελευταία στιγμή και δεν σε είχα ενημερώσει νωρίτερα. Αν δεν είχαμε κάνει αυτήν την μεταγραφή δεν θα ήσουν εκτός. Επίσης, αν είχαμε αποκτήσει νωρίτερα τον Ερνάνι, θα σου έλεγα ότι δεν θα είσαι στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ για να κοιτάξεις να πας σε άλλη ομάδα αν ήθελες να φύγεις από τον Ολυμπιακό», είπε ο 38χρονος τεχνικός στον παίκτη του σύμφωνα με την «Goal News».

«Παραμένεις παίκτης της ομάδας και δεν πρόκειται να σε αδικήσω. Είναι στο χέρι σου να κερδίσεις τις ευκαιρίες που θα έχεις κατά τη διάρκεια της σεζόν», συμπλήρωσε ο Πορτογάλος κόουτς.

Και μπορεί ο Ντουρμάζ να μη μπορεί να… χωνέψει εύκολα την απόφαση αυτή του Σίλβα, ωστόσο ο Πορτογάλος του είχε δείξει εμπράκτως πως όντως τον υπολογίζει, ξεκινώντας τον βασικό στα δύο πρώτα παιχνίδια της Superleague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version