Site icon NewsIT

Τόμας Τούχελ: «Πάμε για το δεύτερο αστέρι στη φανέλα»

16.10.2024 | 15:25
Τόμας Τούχελ: «Πάμε για το δεύτερο αστέρι στη φανέλα»

FILE PHOTO: Soccer Football - Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Bayern Munich - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - May 8, 2024 Bayern Munich coach Thomas Tuchel looks dejected after the match REUTERS/Juan Medina/File Photo

Ο Τόμας Τούχελ έστειλε το πρώτο του μήνυμα, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

Ο Τόμας Τούχελ είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αγγλίας. Ο Γερμανός τεχνικός, που στο τέλος της περασμένης σεζόν έφυγε από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά τη θητεία του στον πάγκο της Τσέλσι, για να αναλάβει τα «τρία λιοντάρια».

Η συμφωνία ξεκινά από την 1η Ιανουαρίου, με χρονικό ορίζοντα το Μουντιάλ του 2026, άρα δεν θα είναι στον πάγκο της Αγγλίας στο ματς με την Ελλάδα στις 14 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ, για το Nations League. 

Στο πρώτο μήνυμά του προς τους Άγγλους φιλάθλους ο Τούχελ έδωσε το σύνθημα για το δεύτερο αστέρι… (σ.σ. δεύτερη κατάκτηση παγκοσμίου κυπέλλου).

«Γεια σας παιδιά, Τόμας εδώ. Λίγο αγχωμένος είναι η αλήθεια. Αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα ως προπονητής της Αγγλίας. Βρίσκομαι στο Γουέμπλεϊ, που αλλού; Και αυτός είναι ένας λόγος για να είμαι λίγο αγχωμένος και θεωρώ πως είναι κάτι καλό. Σας δίνω τον λόγο μου πως είμαι πολύ ενθουσιασμένος και είναι τιμή μου.

Θα κάνω τα πάντα για να προκριθούμε αρχικά στο Μουντιάλ και στη συνέχεια να έχουμε ένα επιτυχημένο Μουντιάλ και να προσπαθήσουμε να βάλουμε το δεύτερο αστέρι στη φανέλα μας. Τα λέμε σύντομα στο γήπεδο» ήταν τα λόγια του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version