Site icon NewsIT

Τόμπιν μετά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αντιαθλητικές συνθήκες στο γήπεδο, οι περισσότεροι κάπνιζαν κι έχω άσθμα

13.10.2024 | 19:54
Τόμπιν μετά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αντιαθλητικές συνθήκες στο γήπεδο, οι περισσότεροι κάπνιζαν κι έχω άσθμα

Η Ρεμπέκα Τόμπιν ξέσπασε μετά το τέλος του ντέρμπι ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός για την Α1 Γυναικών.

Η Ρεμπέκα Τόμπιν αναφέρθηκε στο περιβάλλον του αγωνιστικού χώρου στο “Παύλος Γιαννακόπουλος” μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για τη 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών και χαρακτήρισε αντιαθλητικές τις συνθήκες που επικρατούσαν.

Η Αμερικανίδα σέντερ εξήγησε, παράλληλα, ότι έχει άσθμα και πέρασε δύσκολα στην έδρα των πρασίνων, αφού ο περισσότερος κόσμος του τριφυλλιού κάπνιζε.

“Είμαστε επαγγελματίες μπασκετμπολίστριες κι όμως, αναγκαζόμαστε να παίζουμε κάτω από πολύ δύσκολες και αντιαθλητικές συνθήκες. Παίξαμε σε ένα γήπεδο που είχε κόσμο πολύ περισσότερο από τη χωρητικότητά του. Οι περισσότεροι κάπνιζαν και δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε. Εγώ, προσωπικά, έχω άσθμα και πέρασα πολύ δύσκολα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού

Οι συνθήκες του αγώνα ήταν δύσκολες, είναι απαράδεκτο. Η απόσταση του αγωνιστικού χώρου από την εξέδρα των φιλάθλων δεν είναι αυτή που πρέπει. Από τον καπνό δεν μπορούσαμε καν να αναπνεύσουμε σωστά

Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω παίξει αγώνα σε γήπεδο με τόσο πολύ καπνό! Δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες για παιχνίδι μπάσκετ αυτού του επιπέδου”, δήλωσε η Ρεμπέκα Τόμπιν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version