Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Τον ανεβάζει ο Βέλλιος! Νίκη… επτάδας για Ηρακλή

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Στην 7η θέση της βαθμολογίας της Superleague “εκτοξεύτηκε” ο Ηρακλής, μετά τη νίκη του επί του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής. Ο Αποστολος Βέλλιος με πέναλτι στο 33΄ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο Ηρακλής πήρε μια σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και ανέβηκε στην 7η θέση με 26 βαθμούς, πιάνοντας τον Παναιτωλικό. Αντιθέτως, οι Ηπειρώτες έμειναν στους 24 βαθμούς και την 10η θέση.

Πολύ δυναμική η εκκίνηση του Ηρακλή στην αναμέτρηση, με τους Λεοζίνιο (ντεμπούτο), Βέλλιο και Τσιλιανίδη να είναι κινητικοί και να βάζουν δύσκολα στην άμυνα του ΠΑΣ. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από το 1-0 μόλις στο 5′, με τον Περιστερίδη να αποκρούει το πλασέ του Κυριακίδη.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους στη συνέχεια (κυρίως με την καλύτερη παρουσία των Ακόστα και Ίλιτς στην επίθεση) και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 22′, με τον Κοζορώνη να μην μπορεί να νικήσει τον Περνίς. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Περιστερίδης έκανε απίστευτη απόκρουση σε κεφαλιά του Βέλλιου, αλλά στο 33′ “γκρέμισε” τον Μπουλούτ κάνοντας πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βέλλιος, που έκανε το 1-0, φτάνοντας τα 10 γκολ στη Superleague.

Αυτό το.. γεμάτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους Γιαννιώτες να αγγίζουν την ισοφάριση στο 41′, με τον Ιντζόγλου να διώχνει πάνω στη γραμμή την προσπάθεια των φιλοξενούμενων. Ο Γιάννης Πετράκης πέρασε με την έναρξη της επανάληψης τον Νικολιά, κάνοντας πιο κινητική την ομάδα του στην επίθεση. Παρόλα αυτά, η.. κυριαρχία του Ηρακλή δεν μειώθηκε και στο 55′ έφτασε κοντά σε νέο γκολ και πάλι με τον Βέλλιο.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε σε πολύ καλό ρυθμό, με τους Γιαννιώτες να παίρνουν το… πάνω χέρι μετά και την είσοδο του Γιάκου. Οι παίκτες του Γηραιού διαχειρίστηκαν σωστά την πίεση που δέχθηκαν, (ειδικά ο Μπουλούτ κράτησε πολλές φορές την μπάλα, δίνοντας… ανάσες στους συμπαίκτες του) ενώ η αποβολή του Νικολιά στο 86′ έγειρε -οριστικά- την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Παπαδόπουλου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε