Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Τόνι Κρόος: Το ονειρικό φινάλε μιας τεράστιας καριέρας

Τόνι Κρόος: Το ονειρικό φινάλε μιας τεράστιας καριέρας

Ο Τόνι Κρόος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και το φινάλε της σπουδαίας καριέρας του Γερμανού ποδοσφαιριστή δεν γινόταν να κλείσει χωρίς χαρούμενη κατάληξη.

Ο Τόνι Κρόος αγωνίστηκε για τελευταία φορά ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής έχει ανακοινώσει πως μετά το τέλος του Euro θα αποσυρθεί από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Τόνι Κρόος αποτέλεσε επί σειρά ετών βασικό γρανάζι στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Γερμανό χαφ να πανηγυρίζει έξι Champions League, τέσσερα πρωταθλήματα Ισπανίας, τρία πρωταθλήματα Γερμανίας, καθώς και δεκάδες ακόμα τίτλους σε συλλογικό επίπεδο.

Mάλιστα στην τελευταία του παράσταση με την λευκή φανέλα ο Κρόος δεν γινόταν από το να μην βάλει το δικό του λιθαράκι στη νίκη της Ρεάλ, καθώς ο έμπειρος ποδοσφαιριστής στο 74΄εκτέλεσε αριστουργηματικά ένα κόρνερ, από το οποίο οι «μερένχες» προηγήθηκαν στο σκορ, με την κεφαλιά του Ντάνι Καρβαχάλ.

Όπως είναι λογικό όταν ο Κάρλο Αντσελότι αποφάσισε να περάσει εκτός αγώνα τον Κρόος, όλο το γήπεδο (ακόμα και οι οπαδοί της Ντόρτμουντ) σηκώθηκαν όρθιοι, με σκοπό να τον χειροκροτήσουν και να του αποδώσουν με αυτό τον τρόπο ένα φόρο τιμής στην τελευταία του παράσταση στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Μάλιστα ο Κρόος έγινε μια αγκαλιά με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι του έδωσαν το τέλειο κλείσιμο στην σπουδαία ποδοσφαιρική του καριέρα σε συλλογικό επίπεδο.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις