Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Τότεναμ – Λίβερπουλ 2-1: Τα εντυπωσιακά «σπιρούνια» του Ποστέκολγου νίκησαν τους «ρεντς» και σκαρφάλωσαν στην 2η θέση της Premier League

Τότεναμ – Λίβερπουλ 2-1: Τα εντυπωσιακά «σπιρούνια» του Ποστέκολγου νίκησαν τους «ρεντς» και σκαρφάλωσαν στην 2η θέση της Premier League

Η εντυπωσιακή Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου νίκησε εντός έδρας με 2-1 την Λίβερπουλ των 9 παικτών και έφτασε την 2η θέση στην Premier League, μόλις ένα πόντο λιγότερο από την Μάντσεστερ Σίτι.

Η Τότεναμ του Ποστέκολγου είναι φτιαγμένη για «μεγάλα» πράγματα και αυτό φάνηκε και απέναντι στην Λίβερπουλ.

Η ομάδα από το Λονδίνο ήταν καλύτερη από την αρχή του αγώνα και έκανε το 1-0 χάρη στον συνήθη ύποπτο Σον στο 36. Ο αρχηγός της Τότεναμ πέτυχε άλλο ένα γκολ στην φετινή Premier League, δίνοντας παράλληλα προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Λίβερπουλ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Κόντι Χάκπο, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μάλιστα να αγωνίζεται με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Τζόουνς στο 26΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ έμεινε με 9, καθώς ο Ντιόγκο Ζότα που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι αντίκρισε δυο κίτρινες κάρτες, κάνοντας με αυτό τον τρόπο το έργο των συμπαικτών του ακόμα δυσκολότερο.

Συνεπώς με το πλεονέκτημα υπέρ της η Τότεναμ επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της στο γήπεδο και στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να κάνει το 2-1, όταν έπειτα από γύρισμα του Πόρο ο Τζόελ Μάτιπ έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της Λίβερπουλ, σε ένα τραγικό αυτογκολ για τον ίδιο.

Με αυτό τον τρόπο η Τότεναμ πήρε μια σπουδαία νίκη, δείχνοντας πως η πορεία της μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα μόνο τυχαία δεν είναι.

Μάλιστα το σύνολο του Ποστέκογλου έφτασε την 2η θέση στην Premier League με 17 βαθμούς, ένα λιγότερο από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις