Site icon NewsIT

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Ισοπαλία μετά από φοβερή «μάχη» στο ντέρμπι 4άδας της Premier League

28.04.2023 | 00:12
Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Ισοπαλία μετά από φοβερή «μάχη» στο ντέρμπι 4άδας της Premier League

Soccer Football - Premier League - Tottenham Hotspur v Manchester United - Tottenham Hotspur Stadium, London, Britain - April 27, 2023 Manchester United's Luke Shaw and Bruno Fernandes in action with Tottenham Hotspur's Son Heung-min Action Images via Reuters/Paul Childs EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Η Μάντσεστερ Γιουνάτεντ προηγήθηκε με 2-0 στο ντέρμπι 4άδας με την Τότεναμ στην Premier League, αλλά έμεινε τελικά στην ισοπαλία 2-2, που την διατηρεί πάντως σε ρόλο φαβορί για την έξοδο στο Champions League.

Ο Σάντσο μόλις στο 7′ άνοιξε το σκορ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ράσφορντ σκόραρε στο 44′, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του πριν το ημίχρονο. Η Τότεναμ αντέδρασε όμως στη συνέχεια και με γκολ των Πόρο (56′) και Σον (79′) έφερε ξανά το ματς στα ίσια. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε όμως στο υπόλοιπο του αγώνα και η ομάδα του Τεν Χαγκ κράτησε έστω σε απόσταση… ασφαλείας τα “σπιρούνια” στη βαθμολογία της Premier League.

Η Γιουνάιτεντ είναι στην 4η θέση με 60 βαθμούς, ενώ η Τότεναμ έχει πια 54 βαθμούς, αλλά και δύο παιχνίδια περισσότερα από την αντίπαλό της στη “μάχη” για το Champions League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version