Site icon NewsIT

Τουρκία: Βίντεο από τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσε, Σερχάτ Ακίν

27.09.2024 | 13:55
Τουρκία: Βίντεο από τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσε, Σερχάτ Ακίν

KER04 - 20021016 - ISTANBUL, TURKEY : Turkey's forward Serhat Akin of Fenerbahce celebrates his team's 4th goal during their UEFA Euro 2004 group 7 qualification match against Liechtenstein at Ali Sami Yen Stadium in Istanbul, Turkey, Wednesday 16 October 2002. EPA PHOTO EPA / KERIM OKTEN /ko

Ο 43χρονος Σερχάτ Ακίν τραυματίστηκε στο πόδι από πυροβολισμούς μετά το τέλος τηλεοπτικής εκπομπής, όπου σχολίαζε τον αγώνα της Φενέρμπαχτσε με Σεντ Ζιλουάζ στο Europa League.

Ο Ακίν δημοσίευσε ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας ότι δέχθηκε πυροβολισμούς στο πόδι αφού έφυγε από ένα τηλεοπτικό στούντιο στην περιοχή Μπέικοζ μετά τη νίκη της Φενερμπαχτσέ επί της Σεντ Ζιλουάζ με 2-1 για το Europa League.

Ο 43χρονος, ο οποίος έπαιξε 16 φορές για τη χώρα του μεταξύ 2002 και 2006, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για θεραπεία.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης:

Η ανάρτηση του Ακίν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιελάμβανε μια φωτογραφία με τον ματωμένο αστράγαλο και το πόδι του, συνοδευόμενη από το μήνυμα: «Μου πυροβόλησαν τα πόδια μετά το πρόγραμμα, η τελευταία μας λέξη είναι η Φενερμπαχτσέ».

Η Φενέρμπαχτσε, ο σύλλογος όπου ο Ακίν ξεκίνησε την καριέρα του και πέρασε πέντε χρόνια πριν μετακομίσει στη βελγική Άντερλεχτ, καταδίκασε την επίθεση.

«Αναμένουμε ότι οι δράστες θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη το συντομότερο δυνατό», ανέφερε ο σύλλογος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version