Site icon NewsIT

Τους πώρωσε! Η συγκλονιστική ομιλία του 10χρονου αρχηγού [vid]

15.11.2016 | 14:20
ΦΩΤΟ twitter.com/Soydeenewells74

ΦΩΤΟ twitter.com/Soydeenewells74

Αφήστε στην άκρη την μετάφραση. Ακούστε το πάθος της φωνής, δείτε τον.. ηλεκτρισμό που προκάλεσε η ομιλία αυτού του πιτσιρικά από την αργεντινή στους συμπαίκτες του και στη συνέχεια διαβάστε γιατί ανατριχιάσατε!

Εδώ και λίγες ώρες ο 10χρονος Μαξιμιλιάνο Παριέντε έχει συγκλονίσει την Αργεντινή, μετά από ένα video που είδε το φως της δημοσιότητας.

Λίγο πριν από αγώνα της Νιούελς Ολντ Μπόις με την Ροσάριο Σεντράλ σε αγώνα πρωταθλήματος για παιδιά κατηγορίας 10 ετών, ο αρχηγός της Νιούελς μάζεψε όλους τους συμπαίκτες του και έκανε μία ομιλία που θα ζήλευαν και οι πιο μεγάλο παίκτες.

Δείτε την ηγετική ομιλία και στη συνέχεια διαβάστε τα λόγια του πιτσιρικά…

“Σήμερα έχουμε έναν τελικό. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο παλεύουμε για όσα έχουμε κάνει κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Θυμηθείτε την πρώτη ημέρα που σας είδα, στις 20 Ιανουαρίου. Θυμηθείτε εκείνη την ημέρα, όλες τις προπονήσεις, όλες τις στερήσεις. Σήμερα είμαστε εδώ για να νικήσουμε. Σήμερα θα είμαστε πρωταθλητές. Θα πρέπει να αφήσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Όταν θα έχει τελειώσει το ματς, θέλω να σας αγκαλιάσω, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, και θέλω να πω ότι δώσαμε τα πάντα για αυτή τη φανέλα, επειδή είναι η μεγαλύτερη στο Ροσάριο”, είπε ο 10χρονος πριν από το μεγάλο τοπικό ντέρμπι και τα λόγια του ενέπνευσαν τους συμπαίκτες του.

Για την ιστορία, το παιχνίδι έμεινε στο 0-0, αποτέλεσμα που εξυπηρέτησε την Νιούελς, η οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα στην κατηγορία Κ-10.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version