Πέμπτη, 5 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Τραγωδία με τον δημοσιογράφο Παύλο Γερακάρη στο Βραχάτι – Ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

Τραγωδία με τον δημοσιογράφο Παύλο Γερακάρη στο Βραχάτι – Ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών άφησε ο Παύλος Γερακάρης. Ο γνωστός δημοσιογράφος, ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στο Βραχάτι.

Η ελληνική δημοσιογραφία θρηνεί την απώλεια του Παύλου Γερακάρη, ο οποίος ήταν προϊστάμενος για πολλά χρόνια του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Korinthostv.gr, ο γνωστός δημοσιογράφος παραθέριζε στο Βραχάτι, όπου έχει εξοχικό, και ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.

Ποιος ήταν ο Παύλος Γερακάρης

Απόφοιτος της Παντείου, ο Παύλος Γερακάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό, ενώ εργάστηκε σε διάφορες εφημερίδες και έντυπα, αλλά και στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ, όπου υπήρξε προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος.

Το 1983 ξεκίνησε να παρουσιάζει στην ΕΡΤ την εκπομπή «Αθλητικοί παλμοί». Ήταν επίσης παρουσιαστής δελτίων ειδήσεων και περιέγραψε σπουδαίες στιγμές του ελληνικού και του παγκόσμιου αθλητισμού.

Διετέλεσε ακόμη τακτικό μέλος του Πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ και πρόεδρος του δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού συμβουλίου της Ένωσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις