Αθλητικά

«Τρέλα» για τον Ευθύμη Κουλούρη στην Πολωνία: «Δία κάνε στην άκρη, υπάρχει ένας νέος Έλληνας θεός»

Απίθανη ανάρτηση από τον πρόεδρο της Πογκόν για τον Κουλούρη

Ο Ευθύμης Κουλούρης είναι ασταμάτητος στην Πολωνία και μετά το “καρέ” του στη νίκη της Πογκόν Στσεζίν με 5-4 επί της Πούστσα Νιεπολόμιτσε, γνώρισε την αποθέωση ακόμη και από τον πρόεδρο της ομάδας του.

Με 25 γκολ στο πρωτάθλημα Πολωνίας, ο Ευθύμης Κουλούρης πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και είναι πρώτος σκόρερ της Ekstraklasa, γεγονός που ανάγκασε τον ιδιοκτήτη της Πογκόν, Άλεξ Χαντιντάγκι να υποκλιθεί στο νέο Έλληνα… θεό.

«Δία κάνε στην άκρη. Υπάρχει ένας νέος Έλληνας θεός στην πόλη», έγραψε ο Χαντιντάγκι σε ανάρτησή του στο Facebook, όπου και ανέβασε μία φωτογραφία του Κουλούρη και μία του Δία.

Σκοράροντας κατά ριπάς σε όλη τη σεζόν, ο Κουλούρης έχει “εκτοξεύσει” και την αξία του ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα