Τετάρτη, 3 Ιουλ.
32oC Αθήνα

“Τρελό” γέλιο! Ένα τσούρμο… αγύμναστοι προκάλεσαν τον Μπολτ [vid]

ΦΩΤΟ youtube.com
ΦΩΤΟ youtube.com

Κούρσα – παρωδία! Δείτε ποιο είναι το αποτέλεσμα όταν ένα τσούρμο αγύμναστων “αθλητών” (μεταξύ των οποίων κι ο Τζέιμς Κόρντεν, παρουσιαστής του Late Late Show) προσπάθησαν να τρέξουν κόντρα στον ταχύτερο άνθρωπο στον κόσμο, τον Γιουσέιν Μπολτ.

Ο Τζέιμς Κόρντεν, παρουσιαστής του Late Late Show, δε φοβάται τον αυτοσαρκασμό, αλλά ούτε και τον ανταγωνισμό. Αυτή τη φορά, προκάλεσε τον ταχύτερο άνθρωπο στον πλανήτη, τον Γιουσέιν Μπολτ, σε μία κούρσα 100 μ. με προδιαγεγραμμένο… τέλος.

Φυσικά, όλα έγιναν στο πλαίσιο ενός χιουμοριστικού video της πασίγνωστης εκπομπής, με τον Τζαμαϊκανό να κοντράρεται με τον Άγγλο παρουσιαστή, τον γνωστό ηθοποιό Όουεν Γουίλσον, αλλά και ολόκληρο επιτελείο της εκπομπής.

Ο Μπολτ νίκησε περπατώντας, ο Όουεν Ουίλσον τερμάτισε περίπου 10ος και απέδωσε την μέτρια εμφάνιση στο τζετ λαγκ καθώς μόλις είχε φτάσει από το αεροδρόμιο, αλλά και στην άδικη -κατά τη γνώμη του- άκυρη εκκίνηση που χρεώθηκε. Όσον αφορά τον Κόρντεν, τερμάτισε αρκετές… δεκάδες μέτρα πίσω, καταϊδρωμένος

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε