Παρασκευή, 16 Αυγ.
31oC Αθήνα

“Τριάρα” της Μπαρτσελόνα σε Βαλβέρδε! Ιστορικός Μέσι [vid]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Με νίκη συνέχισε η Μπαρτσελόνα τις υποχρεώσεις της στο ισπανικό πρωτάθλημα. Οι “μπλαουγκράνα” επιβλήθηκαν 3-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο “Καμπ Νου” και πλησίασαν στο -1 την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει όμως δύο αγώνες λιγότερους. Ιστορικής σημασίας γκολ για τους Καταλανούς από Μέσι.

 Δεν έπιασε κάποια εκπληκτική απόδοση, ενώ αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της. Παρόλα αυτά η Μπαρτσελόνα νίκησε την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Βαλβέρδε με 3-0 μέσα στο “Καμπ Νου”.

Με το “τρίποντο” αυτό, οι Καταλανοί έφτασαν τους 45 βαθμούς και βρίσκονται στο -1 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, που όμως “χρωστάει” να δώσει δύο παιχνίδια.

Σε πολύ καλή βραδιά βρέθηκε ο Νεϊμάρ, που “σέρβιρε” το πρώτο γκολ των “μπλαουγκράνα” στον Αλκαρέθ (28′). Στο 40′ οι γηπεδούχοι “κλείδωσαν’ τη νίκη, αφού το… δώρο του Ιραϊθόθ στην εκτέλεση φάουλ του Μέσι (η μπάλα πέρασε μέσα από τα χέρια του) έφερε το 2-0.

Άξιο αναφοράς, πως αυτό ήταν το 27ο γκολ του Αργεντινού επιθετικού με την Μπαρτσελόνα -με εκτέλεση φάουλ- κάτι που τον έφερε στην πρώτη θέση στην σχετική λίστα των Καταλανών. Στο 67′ ο Βιδάν διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε