Τρίτη, 29 Οκτ.
18oC Αθήνα

Τριπλό χτύπημα για ΠΑΟΚ: Δυνατά για Γκαμπιαντίνι, Μισιτζάν και Ντάλμπερτ

Τριπλό χτύπημα για ΠΑΟΚ: Δυνατά για Γκαμπιαντίνι, Μισιτζάν και Ντάλμπερτ

Οι μηχανές δουλεύουν στο φουλ για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κινείται πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, θέλοντας να κλείσει τρεις παίκτες το επόμενο διάστημα.

Η μεταγραφή που δουλεύει περισσότερο ο ΠΑΟΚ είναι αυτή του Μανόλο Γκαμπιαντίνι, με τον Δικέφαλο του Βορρά να καταθέσει μία εξαιρετική πρόταση στον 31χρονο Ιταλό επιθετικό.

Οι Θεσσαλονικείς προσφέρουν συμβόλαιο στον Γκαμπιαντίνι για 2+1 χρόνια με 1.5 εκατ. ευρώ ετησίως συν τα μπόνους.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει δικό του τον αριστερόποδαρο επιθετικό της Σαμπντόρια, γι’ αυτό και παίζει τα ρέστα του για να φέρει τον Γκαμπιαντίνι στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τη FORZA, ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση και για την απόκτηση του 29χρονου μεσοεπιθετικού, Βίρτζιλ Μισιτζάν, ο οποίος μένει ελεύθερος από την ολλανδική Τβέντε.

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί κυρίως σε Λουντογκόρετς, Νυρεμβέργη και Τβέντε ενώ είχε και ένα σύντομο πέρασμα από την Τσβόλε, μετρώντας 67 γκολ και 51 ασίστ σε 320 συμμετοχές.

Την τελευταία διετία, ο Μισιτζάν βρισκόταν στην Τβέντε. Σκόραρε 3 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ σε 30 εμφανίσεις του την πρώτη χρονιά ενώ στη δεύτερη σε 41 αγώνες είχε 10 τέρματα και 6 ασίστ. Αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης με ελάχιστες συμμετοχές και δεξιά.

Τέλος, σύμφωνα με τη FORZA, ο ΠΑΟΚ εξετάζει τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, Ντάλμπερτ, ο οποίος ανήκει στην Ίντερ από το 2017 και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα.

Στην ιταλική ομάδα δεν κατάφερε ποτέ να ενσωματωθεί. Δόθηκε δανεικός σε Φιορεντίνα, Ρεν και Κάλιαρι, ενώ την περασμένη σεζόν δεν αγωνίστηκε, λόγω ρήξης χιαστού που υπέστη. Η τελευταία του συμμετοχή είναι τον Μάιο του 2022 με την Κάλιαρι.

Συνολικά στην καριέρα του μετράει 221 παιχνίδια με 3 γκολ και 20 ασίστ. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις