Site icon NewsIT

Τρίτη, η μέρα της κρίσης! Επανέναρξη του Κυπέλλου ή Grexit;

11.04.2016 | 10:10
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Την προσεχή Παρασκευή εκπνέει η προθεσμία που έχει δώσει η FIFA για την άρση της ματαίωσης του Κυπέλλου, με την Τρίτη να είναι η κρισιμότερη μέρα, καθώς έχει προγραμματιστεί η έκτακτη συνεδρίαση της ΕΠΟ, που θα γίνει παρουσία του εκπροσώπου της FIFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο οποίος νωρίτερα θα τα έχει πει με τον υφυπουργό, Σταύρο Κοντονή.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού πρέπει να πάρει την απόφαση για επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς σε διαφορετική περίπτωση η FIFA θα αποφασίσει τον διεθνή ποδοσφαιρικό αποκλεισμό της χώρας. Βέβαια, για να αλλάξει την απόφαση του ο Σταύρος Κοντονής, θα πρέπει η ΕΠΟ να προχωρήσει σε άμεσες αλλαγές.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι πιθανόν να αποφασίσει την τροποποίηση του καταστατικού της και να επιτρέψει στην επιτροπή δεοντολογίας, που αποτελείται από τακτικούς δικαστές, να επιληφθεί υποθέσεων που αφορούν στο διάστημα και πριν τον Ιούνιο του 2015.

Εάν συμβεί αυτό, τότε θα είναι ένα σημαντικό βήμα για την κάθαρση, το οποίο ενδέχεται να μεταπείσει τον Σταύρο Κοντονή, οδηγώντας τον στην απόφαση για επανέναρξη του Κυπέλλου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version