Site icon NewsIT

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι 0-2: Ιδανική πρεμιέρα για τους «Πολίτες» στην Premier League

18.08.2024 | 20:30
Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι 0-2: Ιδανική πρεμιέρα για τους «Πολίτες» στην Premier League

Soccer Football - Premier League - Chelsea v Manchester City - Stamford Bridge, London, Britain - August 18, 2024 Manchester City's Erling Haaland celebrates scoring their first goal with Bernardo Silva and Kevin De Bruyne Action Images via Reuters/Peter Cziborra EDITORIAL USE ONLY. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 120 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS. PLEASE CONTACT YOUR ACCOUNT REPRESENTATIVE FOR FURTHER DETAILS..

Η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε ιδανικά και τη νέα σεζόν στην Premier League, αφού επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Τσέλσι στο ντέρμπι της πρεμιέρας του αγγλικού πρωταθλήματος.

Σε ένα ματς με αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, αλλά και αμφισβητούμενες φάσεις, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να κάνει σχετικά εύκολα το διπλό στην έδρα της Τσέλσι και να πάρει το ντέρμπι της πρεμιέρας στην Premier League.

Ο Χάαλαντ με υπέροχο πλασέ από κοντά, έκανε το 1-0 στο 18′ και ο Κόβασιτς στο 83′ “σφράγισε” τη νίκη των “Πολιτών”, σκοράροντας κόντρα στην πρώην ομάδα του στο Στάμφορντ Μπριτζ. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα πήρε έτσι τη νίκη στην πρεμιέρα και έδειξε τις… διαθέσεις της για τη νέα σεζόν στην Αγγλία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version