Site icon NewsIT

Τσέλσι: Μπάχαλο με τον Ραχίμ Στέρλινγκ που έμεινε εκτός αποστολής κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι

18.08.2024 | 19:16
Τσέλσι: Μπάχαλο με τον Ραχίμ Στέρλινγκ που  έμεινε εκτός αποστολής κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι

Soccer Football - Pre Season Friendly - Chelsea v Inter Milan - Stamford Bridge, London, Britain - August 11, 2024 Chelsea's Raheem Sterling in action Action Images via Reuters/Andrew Couldridge

Βγήκαν τα “μαχαίρια” στην Τσέλσι, το ρόστερ της οποίας διαθέτει πάλι… άπειρους ποδοσφαιριστές και ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν είδε με καλό μάτι τον αποκλεισμό του από την αποστολή της πρεμιέρας για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο νέος προπονητής της Τσέλσι, Έντσο Μαρέσκα, δεν τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του για τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι και οι εκπρόσωποι του Στέρλινγκ έβγαλαν ανακοίνωση κατά της απόφασής τους.

Σε αυτή αναφέρουν χαρακτηριστικά τα εξής: «Ο Ραχίμ έχει αναπτύξει εξαιρετική σχέση με τον προπονητή, είναι αφοσιωμένος και οι προσδοκίες μας ήταν τέτοιες που τον τοποθετούσαν στην αποστολή για το πρώτο παιχνίδι. Ως περιβάλλον του Ραχίμ, πάντοτε είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο και γι’ αυτό δηλώνουμε πρόθυμοι ν’ ακούσουμε την Τσέλσι γι’ αυτή την εξέλιξη που σημειώθηκε».

Το γεγονός κλήθηκε να σχολιάσει πριν το Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι και ο ίδιος ο Μαρέσκα, ο οποίος δήλωσε: «Είναι θέμα τακτικής. Εμείς οι προπονητές πληρωνόμαστε για να παίρνουμε τέτοιες αποφάσεις».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version