Σάββατο, 20 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Τσεχία – Κροατία: “Φωτιά” στον τέταρτο όμιλο του Euro 2016!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Τσεχία και την Κροατία τα είχε όλα. Τέσσερα γκολ, φωτοβολίδες, κροτίδες και ξύλο στις κερκίδες.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, με την ισοπαλία να βάζει “φωτιά” στον τέταρτο όμιλο. Η Κροατία προηγήθηκε με δύο γκολ, αλλά η Τσεχία με πέναλτι στο 94′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2, γλιτώνοντας τον πρόωρο αποκλεισμό.

Οι Κροάτες, όντας πολύ ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, προηγήθηκαν στο 37′ με γκολ του Πέρισιτς, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ράκιτιτς στο 59′. Κι ενώ όλα έδειχναν πως η ομάδα του Άντε Τσάτσιτς θα πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση, ο Σκόντα μείωσε με ωραία κεφαλιά σε 2-1 στο 75′, ενώ ο Νέτσιντ “έγραψε” το τελικό 2-2, ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Βίντα, βρίσκοντας τη μπάλα με το χέρι.

Να σημειωθεί πως το παιχνίδι διακόπηκε στο 87′, λόγω ρίξης φωτοβολίδων και καπνογόνων στον αγωνιστικό χώρο από τους Κροάτες οπαδούς, οι οποίοι πλακώθηκαν μεταξύ τους στη συνέχεια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΤΣΕΧΙΑ: Τσεχ, Καντεράμπεκ, Χούμπνικ, Σίβοκ, Λιμπέρσκι, Πλάσιλ (86′ Νέτσιντ), Νταρίντα, Σκάλακ (67′ Σούραλ), Κρεΐτσι, Ροσίτσκι, Λαφάτα (67′ Σκόντα).
ΚΡΟΑΤΙΑ: Σούμπασιτς, Σρνα, Τσόρλουκα, Βίντα, Στρίνιτς (98′ Βρσάλκο), Μπάντελ, Μόντριτς (62′ Κόβατσιτς), Ράκιτιτς (97′ Σίλντενφελντ), Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς, Μάντζουκιτς.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε