Site icon NewsIT

Τσιμίκας για το Αγγλία – Ελλάδα: «Όνειρο το Γουέμπλεϊ, να βγάλουμε εγωισμό»

09.10.2024 | 21:41
Τσιμίκας για το Αγγλία – Ελλάδα: «Όνειρο το Γουέμπλεϊ, να βγάλουμε εγωισμό»

NATIONS LEAGUE / ÁÃÃËÉÁ - ÅËËÁÄÁ / ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÊÁÉ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÁÍÄÑÙÍ (ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)

Η Εθνική ποδοσφαίρου της Ελλάδας καλείται να αντιμετωπίσει την Αγγλία (10/10/24, 21:45, LIVE από το Newsit.gr) στο Γουέμπλεϊ για το Nations League και ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε για το ιστορικό γήπεδο και την πρόκληση για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Ο Κώστας Τσιμίκας τόνισε ότι η Εθνική ποδοσφαίρου της Ελλάδας θα έχει τις ευκαιρίες για ένα γκολ κόντρα στην Αγγλία και πρέπει να μπει δυνατά στο ματς του Nations League για να πάρει ένα θετικό απολτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του Τσιμίκα

«Το μηδέν είναι το πιο σημαντικό. Σε κάθε παιχνίδι θα έχεις φάσεις όσο κακός ή καλός είσαι. Για εμάς θα είναι ένα από τα σημαντικά μας στοιχεία. Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάμε δυνατά στις φάσεις. Να πάμε σε όποια φάση μπορούμε για να κάνουμε γκολ.

Κάθε παιχνίδι το παίζουμε για να νικήσουμε. Όλα τα παιδιά θέλουν να βγάλουν τον εγωισμό τους σε τέτοιο γήπεδο. Για τον καθένα είναι ένα μεγάλο όνειρο να παίζει σε τέτοιο γήπεδο. Θα πάμε για τη νίκη και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Σίγουρα παίζουμε για όλους τους Έλληνες. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς το να δείξουμε το τι μπορούμε να κάνουμε».

Για τον συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Αλεξάντερ Άρνολντ: «Έχουμε μιλήσει πολλές φορές μαζί. Είναι από τα παιδιά που θέλουν να παίζουν. Είμαι χαρούμενος για αυτόν. Τα νούμερα στη Λίβερπουλ μιλούν για αυτόν».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version