Τετάρτη, 24 Ιουλ.
32oC Αθήνα

“Τσίμπησε” βαθμό στην Τρίπολη ο ΠΑΣ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ισόπαλοι και χωρίς γκολ έμειναν ο Αστέρας και ο ΠΑΣ Γιάννινα στο μεταξύ τους -κακό- παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής. Ο αγώνας διεξήχθη υπό δυνατή βροχή, γεγονός που δυσκόλεψε τις δύο ομάδες.

To live της αναμέτρησης.

Ο αγώνας ήταν πολύ κακός και με ελάχιστες φάσεις, ενώ ο ΠΑΣ κατάφερε να “τσιμπήσει” βαθμό στην Τρίπολη. 

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν έξυπνα. Αυτό φάνηκε από την αρχή του αγώνα… Ο Πετράκης είχε στήσει αρκετά καλά την ομάδα του με πρώτο στόχο να μη δεχθεί γκολ.

Αυτό το κατάφερε, καθώς έκλεισε υποδειγματικά όλους τους διαδρόμους στους γηπεδούχους, τους οποίους μπλόκαρε και δεν τους επέτρεψε να φτάσουν στο γκολ.  Αυτό σε συνδυασμό με τις κακές τελικές προσπάθειες των δύο ομάδων στέρησαν από το παιχνίδι το γκολ.

Η μοναδική μεγάλη φάση των γηπεδούχων έγινε στο 88′, όταν ο Περιστερίδης έσωσε την ομάδα του σε προσπάθεια του Μπερτόλιο να σκοράρει. 

Στο πρώτο ημίχρονο είχε τρομερή ευκαιρία ο Μανιάς στο 36’… Βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπαντή πλάσαρε, αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση με γκολ. 

Αστέρας (Τερεζόπουλος): Μπαντής, Γιαννούλης, Ζησόπουλος, Αλόκο, Κιτοκό, Ντουντού, Χαμντανί, Μάσα (77′ Τσάβες), Στανισάβλιεβιτς (46′ Μούκαμ), Μπερτόλιο, Γιάννου (65′ Ιωαννίδης).

 

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Περιστερίδης, Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Στρούνα, Γαρουφαλιάς (63′ Λίλα), Σκόνδρας, Ακόστα, Γιάκος (85′ Κοζορώνης), Ίλιτς (71′ Τσουκαλάς), Μανιάς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε