Πέμπτη, 15 Αυγ.
33oC Αθήνα

Τσιτσιπάς και Ρούνε – ΜακΝτόναλντ και Μίκελσεν 1-2: Αποκλεισμός για τον Έλληνα πρωταθλητή στο διπλό του Σινσινάτι

Τσιτσιπάς και Ρούνε – ΜακΝτόναλντ και Μίκελσεν 1-2: Αποκλεισμός για τον Έλληνα πρωταθλητή στο διπλό του Σινσινάτι

O Στέφανος Τσιτσιπάς και Χόλγκερ Ρούνε λύγισαν από τους Αμερικανούς Μακένζι ΜακΝτόναλντ και Άλεξ Μίκελσεν με 2-1 σετ (3-6, 6-3, 10-5) μετά από μία ώρα και 18 λεπτά μένοντας εκτός συνέχειας από το διπλό στο Σινσινάτι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Χόλγκερ Ρούνε που αγωνίστηκαν μαζί στο διπλό ανδρών για το τουρνουά στο Σινσινάτι, δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο Μακένζι ΜακΝτόναλντ και Άλεξ Μίκελσεν, με αποτέλεσμα να ηττηθούν σε ένα πολύ ενδιαφέρον αγώνα που κράτησε περισσότερο από 1 ώρα.

Οι δύο ημιφιναλίστ του 2022, κατέκτησαν το πρώτο σετ με 4-6 game, δείχνοντας παράλληλα ότι έχουν την τύχη με το μέρος τους. Ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν το ίδιο ιδανικά στη συνέχεια, καθώς στο 2ο σετ το αμερικανικό δίδυμο έκανε το 1-1, επικρατώντας με 6-3 στα game. 

Με αυτό τον τρόπο η αναμέτρηση οδηγήθηκε στο super tie break, από το οποίο νικητές βγήκαν οι ΜακΝτόναλντ και Μίκελσεν επικρατώντας με 10-5. Ωστόσο μπορεί το διπλό για τον Τσιτσιπά στο Σινσινάτι να έφτασε στο τέλος του, ωστόσο ο Έλληνας πρωταθλητής προκρίθηκε στο μονό κόντρα στον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ κερδίζοντας 2-1 και θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο του τουρνουά τον Τζακ Ντρέιπερ.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις