Τρίτη, 29 Οκτ.
18oC Αθήνα

Τσιτσιπάς – Καρμπαγές Μπαένα 2-1: Πρόκριση με ανατροπή στους «32» του Paris Masters

Τσιτσιπάς – Καρμπαγές Μπαένα 2-1: Πρόκριση με ανατροπή στους «32» του Paris Masters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με ανατροπή 2-1 σετ (4-6, 6-3, 6-3) τον Καρμπαγές Μπαένα, παίρνοντας την πρόκριση στους «32» του τουρνουά τένις Paris Masters.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε πρεμιέρα με το δεξί στο τουρνουά Paris Masters, με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα να κερδίζει 2-1 σετ (4-6, 6-3, 6-3) τον Καρμπαγές Μπαένα (Νο55), παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Ο Τσιτσιπάς δεν ξεκίνησε καλά το πρώτο σετ, με αποτέλεσμα να δει τον αντίπαλο του να κάνει ένα brake στο 5ο game του 1ου σετ, κάτι που του έδωσε την αυτοπεποίθηση να κλείσει με 6-4, κάνοντας το 1-0.

Με την πλάτη στον τοίχο ο «Στεφ» έκανε breake στο δεύτερο game, ωστόσο ο Μπαένα απάντησε γρήγορα με δικό του break, μειώνοντας σε 2-1.

Ο Τσιτσιπάς έκανε άμεσα νέο break στον αντίπαλο του, με αποτέλεσμα διατηρώντας άψογα το σερβίς του να ισοφαρίσει σε 1-1, με 6-3 στα game.

Στο 3ο και τελευταίο σετ, οι 2 αθλητές κράτησαν το σερβίς τους για 8 game, με τον Τσιτσιπά να κάνει break την κατάλληλη στιγμή, με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη με 6-3.

Επόμενος αντίπαλος για τον Τσιτσιπά είναι ο νικητής του ζευγαριού Μπόρζες (Νο34) και Ταμπίλο (Νο22).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις