Site icon NewsIT

Τσιτσιπάς – Μεντβέντεφ 0-2: Νεύρα και αποκλεισμός για τον Έλληνα τενίστα στη Σαγκάη

09.10.2024 | 10:07
Τσιτσιπάς – Μεντβέντεφ 0-2: Νεύρα και αποκλεισμός για τον Έλληνα τενίστα στη Σαγκάη

Tennis - Shanghai Masters - Qizhong Forest Sports City Arena, Shanghai, China - October 9, 2024 Greece's Stefanos Tsitsipas reacts during his round of 16 match against Russia's Daniil Medvedev REUTERS/Tingshu Wang

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ αποτελεί τον κακό δαίμονα του Στέφανου Τσιτσιπά, με τον Ρώσο τενίστα να “κόβει” και πάλι τον δρόμο στον Έλληνα τενίστα, αυτή τη φορά στη Σαγκάη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πάλεψε, αλλά ηττήθηκε με 2-0 σετ (7-6, 6-3) από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και έμεινε εκτός οκτάδας στο Shanghai Masters. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα του Έλληνα πρωταθλητή από τον Ρώσο τενίστα, ο οποίος του έχει πάρει τον αέρα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε εξαιρετικά ανταγωνιστικός στο πρώτο σετ, υπερασπίστηκε πολύ δύσκολα το σερβίς του και κατάφερε να στείλει το σετ στο τάι μπρέικ, όπου και έχασε με 7-3.

Στο δεύτερο σετ, ο Έλληνας πρωταθλητής μπήκε αποφασισμένος για την ανατροπή και προηγήθηκε νωρίς 2-0 με μπρέικ.

Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Ο Τσιτσιπάς εκνευρίστηκε με μία παρατήρηση του διαιτητή και έχασε το καθαρό μυαλό που είχε στο ξεκίνημα του σετ, την ώρα που ο Μεντβέντεφ ανέβασε στροφές και κυριάρχησε στο κορτ, φτάνοντας άνετα στο 2-0 και στην κατάκτηση της νίκης.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε σε 1 ώρα και 51 λεπτά από τον 28χρονο Ρώσο (Νο.4) και ολοκλήρωσε τη φετινή του πορεία στο ασιατικό swing.

Ο νικητής του US Open 2021, από την άλλη, θα παλέψει με τον Γιάνικ Σίνερ, που άφησε εκτός με 6-4, 7-6(1) τον Μπεν Σέλτον, για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version