Site icon NewsIT

Τσιτσιπάς – Μπερετίνι: Η ώρα και το κανάλι που θα μεταδώσει τον ημιτελικό του Gstaad Open

20.07.2024 | 10:20
Τσιτσιπάς – Μπερετίνι: Η ώρα και το κανάλι που θα μεταδώσει τον ημιτελικό του Gstaad Open

Tennis - French Open - Roland Garros, Paris, France - May 29, 2024 Greece's Stefanos Tsitsipas reacts during his second round match against Germany's Daniel Altmaier REUTERS/Yves Herman

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Ματέο Μπερετίνι στον δεύτερο ημιτελικό του Gstaad Open. Η ώρα και το κανάλι του αγώνα.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Ματέο Μπερετίνι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στα ημιτελικά του Gstaad Open. Πρόκειται για μία αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με τον Έλληνα τενίστα, βέβαια, να αποδίδει πάντα καλά σε χωμάτινες επιφάνειες και να μοιάζει να βρίσκεται μισό βήμα μπροστά στη διεκδίκηση της νίκης και την πρόκριση στον τελικό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε στην προημιτελική φάση τον Φονίνι με 2-0 σετ, ενώ ο Μπερετίνι επιβλήθηκε με 2-0 σετ του Φέλιξ Αλιασίμ.

Ο Έλληνας τενίστας έχει βρεθεί στο παρελθόν πέντε φορές αντίπαλος με τον Ιταλό, έχοντας ισάριθμες νίκες. Μάλιστα, στην πιο πρόσφατη συνάντησή τους στα ημιτελικά του United Cup ο 25χρονος είχε πάρει τη νίκη με 4-6, 7-6(2), 6-4.

Ο ημιτελικός ανάμεσα στους δύο τενίστες είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι του Σαββάτου (20/7), όχι πριν από τις 14:30. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 8.

Στον πρώτο ημιτελικό που αρχίζει στις 12:00, ο Γερμανός Στρουφ αντιμετωπίζει τον Γάλλο Χάλιζ, όντας το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στον τελικό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version